I TJUST YTTRE SKÄRGÅRD UTANFÖR VÄSTERVIK

Heldagskonferens med boende i Västervik

Det här konferenspaketet passar företag som önskar den upplevelse som en konferens i exotisk natur ger, men som ändå föredrar ett boende i centrala Västervik, i enkel- eller dubbelrum. Vi rekommenderar avresa från er hemort dagen innan konferensen börjar, eftersom båtfärden styr ut mot Idö kl 8.00. Detta för att ni ska vara igång med er konferens kl 9.00.

I heldagskonferens med boende i Västervik ingår: Övernattning på det familjeägda och charmiga Centralhotellet i Västervik, frukost på Centralhotellet, båtfärd på morgonen kl 08.00 från Skeppsbron i Västervik till Idö – med guidning om så önskas, konferenslokal, förmiddagskaffe med smörgås, skärgårdslunch med sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe på maten, eftermiddagsfika med hembakat, trerättersmiddag med måltidsdryck samt båtresa tillbaka till Västervik på kvällen enligt önskad tidpunkt. Promenad från Centralhotellet till Skeppsbron tar knappt 5 minuter. Båtresa till Idö tar ca 30 minuter.

Utrustning i konferenslokal: trådlöst Internet, dataprojektorer, OH, blädderblock, block, pennor, frukt, godis och bordsvatten.

Pris per person all inclusive med boende i enkelrum: 2200 kr (exkl. moms)

Pris per person all inclusive med boende i dubbelrum: 1800 kr per person (exkl. moms)

Notera: Vill ert konferenssällskap boka paketet med två övernattningar istället för en, tillkommer per person med boende i enkelrum 903 kr samt per person i dubbelrum 550 kr. För bokningsservice av transport från er hemstad till Västervik tillkommer en serviceavgift på 1 000 kr exkl. kostnaden för transporten.

Ljus